Diëtist

(Geregistreerd in Kwaliteitsregister met nr. 49912476289)

Vanaf begin 2010 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk in Gezondheidscentrum Voorhof Delft, in een kindercentrum en in een school in Maassluis. Tot eind 2012 heb ik in Delft een samenwerkingsverband gehad met mijn collega Eva Lincklaen Arriëns. Mijn collega heeft besloten om te stoppen met werken als diëtist.

In Maassluis werk ik in een kindercentrum met twee kinder-fysiotherapeuten en een logopedist. Hier komen alleen kinderen met uiteenlopende problemen en ook met voedingsgerelateerde klachten die multidisciplinair begeleid kunnen worden. Ook heb ik spreekuur in een brede school waar ook een Centrum voor Jeugd & Gezin is gevestigd.

Daarnaast ben ik een dag per week werkzaam in het Erasmus MC als diëtist bij de Arbodienst.

Hiervoor ben ik 10 jaar werkzaam geweest als trainee en accountmanager Medische Beroepen bij ABN AMRO Bank. Tijdens mijn opleiding Voeding & Diëtetiek had ik al veel interesse in voedselovergevoeligheid. Mijn afstudeeronderzoek met als onderwerp voedselovergevoeligheid heb ik gedaan in het UMC Groningen. Daarnaast heb ik in het UMC Groningen mee kunnen werken aan het ontwikkelen van receptuur voor de voedselprovocatietests.

 

Administratie